Kábeltelevízió szolgáltatás: Sokcsatornás kábeltelevízió szolgáltatásunk az országban működő közel összes, jelentős magyar nyelvű programon kívül számos idegen nyelvű, kizárólag kábelen elérhető programot kínálja. Csillagpontos hálózatunkon Előfizetőink igényeiknek megfelelő különböző díjszabású és tartalmú csomagok közül választhatnak.

A belépési díjakról ügyfélszolgálatunk tud felvilágosítást adni. Tel.: 06-26-301-801

Kábetelevíziós szolgáltatásunk árait a csatornakiosztás menüpontban tekinthetik meg!

Kábeltelevízióval kapcsolatos kérdések: iroda@dunakanyar.net


Kábeles Internet szolgáltatás: A szélessávú technológiának köszönhetően a tévéadások vétele mellett egy időben lehetőség van az internet elérésre. A kábeles internetszolgáltatás lehetővé teszi a korlátlan, a nap 24 órájában, időtől független internetezést a kábeltelevíziós vezetéken. Az adatátviteli sebesség a faxmodemes kapcsolatnál elérhető letöltési sebesség többszöröse. Így lényegesen több információ tölthető le, és ezzel a várakozási idő minimálisra csökkenthető. Hamarosan az egész Szentendrei rendszerünkön lehetőségük lesz az Előfizetőknek, hogy külön telefondíj nélkül, havi átalány díjért csatlakozzanak, bármely napszakban a világhálóra.

internet szolgáltatási díjak .xls formátumban:

Internettel kapcsolatos kérdések: kabelweb@dunakanyar.net


Vezeték nélküli internetes szolgáltatás: Wireless internetes hozzáférést a kábeles hálzat kiépüléséig biztosítunk minden olyan területen, ahol a kábeltelevíziós rendszerünk még nem érhető el.
A rendszer a következőképpen működik: A bázisállomásról küldött jeleket a felhasználói oldalon a klienskártyákba csatlakozó antennák fogadják, így biztosítva a számítógépek (asztali PC-k vagy hordozható számítógépek) internetes csatlakozását. A bázisállomás a vezeték nélküli hálzatokra kidolgozott, nemzetközileg elterjetebb 802.11b szabványnak megfelelően a 2.4 GHz-es szabad frekvencián működik.

Wireless internetes szolgáltatási díjak .xls formátumban:

Internettel kapcsolatos kérdések: kabelweb@dunakanyar.net