2024. 07. 14, Vasárnap 


Közvetlen bejelentkezés a WebMail felületre.Összekapcsolódási feltételek

A Dunakanyar Holding Kft.-vel bármely magyarországi szolgáltató összekapcsolódhat, amennyiben az a következő jogi és műszaki feltételeknek eleget tesz.

Jogi feltételek

A Dunakanyar Holding Kft.-vel nagykereskedelmi és összekapcsolódási szerződést köt, amelyben a szolgáltatók megállapodnak az összekapcsolódás módjáról (a lehetséges módon). Tisztázzák a rendszerben az alapfogalmakat, szabályozzák a folyamatokat, megállapodnak a hívástovábbítás feltételeiről, és körülményeiről, ezenkívül pontosan elszámolás paramétereit.

A szerződésben külön részt kell szentelni az összekapcsolódásért felelős személyeknek, a hibajavításra, külön tekintettel a riasztásra.

Műszaki feltételek

A Dunakanyar Holding Kft. jelenleg a kövezkező műszaki megoldást támogatja. Az összekapcsolódás megkezdése előtt terheléses tesztet kell végezni mindkét szolgáltatónak.

A BIX-ben elhelyezett alközpontunkkal van lehetőség összekapcsolódni, minimum egy E1 link használatával, amelyen a társszolgálató SS7-es jelzésrendszer segítségével irányítja a végződtetni kívánt hívásokat.

A Dunakanyar Holding Kft.-t összekapcsolódási ügyekben a e-mail címre küldött levelekkel lehet elérni. Konkrét összekapcsolódáshoz a kapcsolatfelvételkor a következőket várjuk:

  • Jogi ügyekért felelős személy neve, elérhetősége
  • Műszaki ügyekért felelős személy neve, elérhetősége
  • Az összekapcsolódó hálózat paraméterei (hálózat építés esetén választott eszközök listája)

A Dunakanyar Holding végződtetési díjai a következőek:

  • Helyi végződtetés csúcsidő: 0,4 Ft
  • Helyi végződtetés kedvezményes: 0,4 Ft

Az árak nettó percdíjak, melyeket másodperc alapon számolunk el.